Сковорода (пательня), нержавіюча сталь, 28x6 см, KAPP, 30152806
Характеристики товару Сковорода (пательня), нержавіюча сталь, 28x6 см, KAPP, 30152806
- Призначена для приготування страв на всіх видах плит (індукційних, газових, керамічних та електричних);
- Не деформується при навантаженнях та високих температурах;
- Виготовлено з нержавіючої сталі, стійкої до подряпин, корозії, харчових кислот та жирів;
- Дозволяє використання металевих лопаток;
- Має тришарове сандвіч-дно та ергономічну стійку до нагрівання ручку;
- Рівномірний розподіл та підтримання оптимальної температури по всій площі;
- Легко чистити та можна мити в посудомийній машині.
Пательня із нержавіючої сталі від турецького виробника KAPP, об’ємом 3,5 літрів має діаметр 28 сантиметрів та висоту 6 сантиметрів. В процесі приготування страв з використанням олії на сковороді формується природне антипригарне покриття. Стійка до нагрівання довга ручка має отвір для зручного зберігання. Підходить як для професійного, так і для домашнього використання.
Тип товару | Сковорода |
---|---|
Сумісність з індукцією | Підходить |
Антипригарне покриття | Ні |
Aртикул | 56068 |
Форма | Кругла |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Код виробника | 30152806 |
Колір | Метал |
Висота (мм) | 60 |
Діаметр (мм) | 280 |
Об'єм (л) | 3,50 |
Виробник | KAPP |
Країна реєстрації бренду | Туреччина |
Особливості процесу виробництва
Сковороди виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі (AISI 304), міцної, витривалої, стійкої до корозії та високих температур. Дно сковороди складається з трьох шарів - дві пластини з нержавіючої сталі, та товстий шар алюмінію між ними, що підтримує температуру та рівномірно розподіляє тепло по всій площі. Тришарове дно штампується під дією тиску та надвисоких температур на 2500-тонних пресах.
Традиції турецької компанії KAPP
Компанія KAPP має комплексну інфраструктуру виробництва: обладнання, дослідження і розробка, процедури перевірки якості. Перевагами KAPP є висока якість продукції, виготовленої на сучасному обладнанні, продуктивність виробництва, та досвід у визначенні та наданні виняткових рішень для потреб професійних кухонь.