Ніж для трюфеля / терка для трюфеля, Ambrogio Sanelli, нержавіюча сталь, дерев’яна ручка, пряме лезо, 1720.000
Характеристики товару Ніж для трюфеля / терка для трюфеля, Ambrogio Sanelli, нержавіюча сталь, дерев’яна ручка, пряме лезо, 1720.000
- Створено для нарізання трюфеля;
- Пряме лезо з нержавіючої сталі вже заточене та готове до використання;
- Високоякісний регулювальний гвинт для нарізання скибок, товщиною від 0,2 до 3 мм;
- Також ідеально підходить для твердих грибів, овочів, сиру і шоколаду;
- Стильна ручка з деревини червоних порід;
- Від італійського виробника Ambrogio Sanelli.
Ніж для трюфеля Ambrogio Sanelli, 1720.000 стане вишуканим доповненням при подачі страв з трюфелем. Також ідеально підійде для нарізання твердих грибів, овочів, сиру та шоколаду на тоненькі слайси. Особлива обережність під час процесу заточування та високоточна система налаштування товщини дозволяють нарізати ідеальні скибочки без втрат продукту.
Тип товару | Ніж |
---|---|
Тип ножа | Ніж для трюфеля |
Aртикул | 77903 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Код виробника | 1720 |
Колір | Золотий |
Виробник | Ambrogio Sanelli |
Нержавіюча сталь марки Nitro-B
Леза виготовляються зі спеціальної азотованої нержавіючої сталі NITRO-B (запатентований сплав нержавіючої харчової сталі) з відмінною корозійною стійкістю та твердістю. Особливості її складу забезпечують оптимальні ріжучі властивості та довговічність леза. Цей сплав має високу жорсткість, що дозволяє підтримувати гостроту леза тривалий час.
Стильний стриманий дизайн
В асортименті Ambrogio Sanelli великий асортимент різних стилістичних рішень ножів для трюфелів, для найвибагливіших смаків. Терка для трюфеля з прямим лезом 1720.000 та ручкою, з деревини червоних порід, має розкішний, довершений і одночасно простий та стриманий дизайн, що робить її доречним атрибутом при подачі вишуканого продукту. Ніж для трюфеля має отвір для підвішування, пряме лезо, та регулювальний гвинт для нарізання ідеальних шматочків товщиною від 0,2 до 3 мм. На лезі міститься фірмовий логотип, надрукований лазером, що дозволяє упевнитися в автентичності продукту.