Ресторани та кафе

Обладнання для ресторанів та кафе

Вражайте гостей не лише вишуканим смаком ваших страв, а й ефектною подачею. У колекції професійного посуду PROMASTER ви знайдете все, що потрібно для того, щоб підкреслити особливість вашої кухні.

Все для бездоганної подачі

Естетика кулінарного мистецтва не тільки в кельмі приготованій страві, а й у красі її подачі гостям. Наголосити на витонченому смаку кулінарного шедевра допоможе правильно підібраний посуд для ресторанів.

В асортименті столового посуду для ресторанів знайдете все необхідне приладдя для ефектної подачі:

  • Келихи для напоїв провідних світових брендів
  • Страви, тарілки та салатниці – яскраві, стильні та незвичайні
  • Фуршетні бази та системи - підкреслять естетику та лаконічність закусок
  • Посуд для подачі – підставки для дегустаційних сетів, дерев'яні підноси, казанки для гарячого, сланці та клоше.

Інструменти для бармена

Якщо шеф-кухар творить свої шедеври далеко від очей гостей, то бармен - той, чия майстерність привертає увагу і стає додатковою родзинкою закладу. Тому підбору барного приладдя важливо приділити особливу увагу. Тут ви зможете підібрати всі необхідні інструменти: від совків для льоду та декораторів кромки келиха до органайзерів для зберігання барного приладдя. Колекція продумана до дрібниць та враховує всі вимоги до організації роботи бару.

Устаткування для гарячих страв

Кожному шеф-кухарю відомий той факт, що втрачаючи тепло, страву чи напій втрачає весь свій смак та аромат. Всього кілька миттєвостей, і гарячий повітряний омлет набуває безформної консистенції, однаково неприємної як на смак, так і на вигляд.

Підігріті тарілки – невеликий секрет професійних кулінарів, що допомагає подати страву правильно. У колекції теплового обладнання «Промайстер» ви знайдете не лише термоси, диспенсери для глінтвейну та кип'ятильники для гарячих напоїв, а й теплові шафи – пристрої, які стали обов'язковим елементом кухні ресторанів вищої категорії. Підігрівом тарілок діапазон їх функцій не обмежується. Його також можна використовувати для розморожування продуктів або для приготування страв за методом sous-vide. Також для подачі гарячих страв у колекції представлено велику різноманітність мармітів та супових станцій.

Купити обладнання для ресторанів можна як в роздріб, так і оптом. Різноманітність товарів та брендів вас неодмінно вразить. Якщо потрібна консультація або додаткова інформація щодо того чи іншого продукту, можете бути впевнені – ви отримаєте думку експерта в ресторанному бізнесі. Купити посуд для ресторану ви можете як у магазинах Promaster у Києві, Львові, Харкові та Дніпрі, так і оформивши замовлення онлайн. Доставка здійснюється по всій Україні.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER