Магазини

Фольга, харчова плівка, гастроємності: дрібниці, потрібні на кожній кухні

Коли дрібниці мають значення. Колекція побутового приладдя PROMASTER – харчові плівки, обробні дошки, ємності для зберігання – те, без чого не обійдеться жодна кухня.

Процес приготування їжі не обмежується лише підбором продуктів, майстерністю кухаря та відповідним обладнанням. Є ще безліч елементів, які менш значні, але без яких складно обійтися на будь-якій кухні, зокрема професійній. Таке приладдя, як фольга, обробні дошки, гастроємності покликані впорядкувати роботу кулінарів і здатні значною мірою спростити процес приготування.

Наприклад, харчова фольга – відмінне рішення для запікання овочів та м'яса, коли потрібно, щоб вони залишалися соковитими, але набули рум'яної скоринки. А харчова плівка – настільки універсальна річ, що всі сфери її застосування і не перерахувати. Крім того, що вона здатна продовжити термін зберігання продуктів, її можна використовувати для приготування величезної кількості страв.

Гастроємності для кулінарії

Приготувати страву в одному посуді, потім перекласти її в іншу для зберігання, а гостям подати її в третій? Тільки уявіть, на що перетвориться їжа після стільки маніпуляцій? Гастроємності – спеціальні металеві лотки – покликані вирішити це завдання. Вони універсальні, і це робить їх просто незамінним обладнанням як у їдальнях та ресторанах, так і у відділах кулінарії у супермаркетах.

У чому їх переваги:

  • як посуд для приготування. У них можна запікати страви у пароконвектоматах та духових шафах.
  • як ємності для зберігання. Виконані із міцної нержавіючої сталі, стійкої до корозії та харчових кислот, за рахунок чого продукти зберігаються в них довше як посуд для презентації страв.

Естетичний вигляд та спеціальне покриття полімерним лаком, на якому не залишається слідів від пальців.

У магазині «ПРОМАСТЕР» ви можете підібрати гастроємності будь-якого розміру: з глибоким профілем для гарнірів та перших страв, дрібні та широкі – для м'яса та млинців, 1/6 – для соусів та заправок.

Обробні дошки

Щоб тонко нарізати інгредієнти для ваших страв, потрібен не тільки гострий ніж, а й правильна дошка. Вони можуть бути різними по безлічі параметрів: призначення, розмір, тип, матеріал і так далі. В ідеалі, в арсеналі вашої кухні мають бути представлені якщо не всі, то хоча б основні види обробних дощок.

  • пластикові - підійдуть для обробки риби і морепродуктів, так як не вбирають запахів
  • дерев'яні – як для оброблення м'яса, так і для подачі готової страви гостям
  • торцеві обробні дошки – не тільки універсальні, але й виглядають оригінально, тому – сміливо використовуйте їх для сервірування

Підібрати всі необхідні інструменти для організації роботи кухні ви можете у мережі магазинів PROMASTER у Харкові, Дніпрі та Київі. Консультанти, які знайомі з усіма нюансами ресторанного бізнесу, нададуть всю необхідну інформацію про товари та допоможуть підібрати те, що вам потрібно. Оформити замовлення можна також онлайн з доставкою в будь-який куточок України.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER