Ніж Усуба, 16 см, Ambrogio Sanelli, Hasaki, чорний, H339.016
Характеристики товару Ніж Усуба, 16 см, Ambrogio Sanelli, Hasaki, чорний, H339.016
- Ніж Усуба використовують для нарізання дуже тонких скибок овочів та фруктів;
- Лезо з нержавіючої сталі NITRO-B вже відмінно заточене та готове до використання;
- Одностороння заточка леза дозволяє досягти максимальної гостроти ріжучої кромки;
- Ергономічна ручка виготовлена зі спеціального харчового пластику (POM), стійкого до високих та низьких температур та впливу харчових кислот;
- Щільне прилягання ручки до сталі та заклепок, забезпечує герметичність руків’я, без вірогідності виникнення найменших тріщин на з’єднаннях;
- Легко чистити та можна мити в посудомийній машині, матеріали стійкі до бактерій.
Усуба має масивне широке лезо прямокутної форми, міцне руків’я, що не обтяжує руку при тривалій роботі. Лезо з одностороннім заточуванням використовують для виконання довгих поздовжніх розрізів, зручного нарізання та обробки продуктів. Ніж Усуба є справжнім помічником, якщо вам необхідно зробити тонкі, майже прозорі слайси овочів або фруктів.
Тип товару | Ніж |
---|---|
Тип ножа | Ніж Усуба |
Вид леза | Пряме |
Матеріал ручки | POM пластик |
Aртикул | 77972 |
Призначення | Для овочів |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Код виробника | H339.016 |
Колір | Чорний |
Довжина леза, мм | 160 |
Довжина (мм) | 160 |
Колекція | Hasaki |
Виробник | Ambrogio Sanelli |
Країна реєстрації бренду | Італія |
Нержавіюча сталь марки Nitro-B
Леза виготовляються зі спеціальної азотованої нержавіючої сталі NITRO-B (запатентований сплав нержавіючої харчової сталі) з відмінною корозійною стійкістю та твердістю. Особливості її складу забезпечують оптимальні ріжучі властивості та довговічність леза. Цей сплав має високу жорсткість, що дозволяє підтримувати гостроту леза тривалий час. На лезі міститься фірмовий логотип та номер товару, нанесений лазером, що дозволяє упевнитися в автентичності продукту.
Колекція Hasaki від італійського виробника Ambrogio Sanelli
Колекція Hasaki від Ambrogio Sanelli - це лінійка професійних ножів в японському стилі. Ножі цієї серії мають одностороннє заточування, завдяки чому можна досягти надзвичайної гостроти клинка та отримати в результаті гладкий чистий зріз продукту. Ручки ножів лінійки Hasaki виготовлені з високоякісного харчового непористого пластику POM (поліацеталь), що є міцним, стійким до впливу харчових кислот, перепадів температур.