Ніж для устриць, 5,5 см, Ambrogio Sanelli, чорний, 5491.000
Характеристики товару Ніж для устриць, 5,5 см, Ambrogio Sanelli, чорний, 5491.000
- Ніж призначений для безпечного відкриття устриць без пошкодження м’яса молюска;
- Міцне лезо з нержавіючої сталі NITRO-B має високу твердість та зносостійкість;
- Ергономічна ручка виготовлена зі спеціального харчового пластику, якому характерні шорсткість, стійкість до впливу вологи, харчових кислот, та перепадів температури;
- Бездоганне з’єднання між лезом і ручкою гарантує максимальну гігієнічність, гарда забезпечує захист рук під час роботи;
- Легко чистити та можна мити в посудомийній машині, матеріали стійкі до бактерій.
Ніж для устриць від Ambrogio Sanelli має міцне коротке лезо, ергономічне антиковзке міцне руків’я з виступами, що захищають руку від порізів гострими краями мушлі молюска. За допомогою цього кухонного пристрою ви зможете зберегти цілісність м'яса устриці. Ніж для устриць є незамінним інструментом на професійній кухні ресторану, що подає вишукані молюски.
Aртикул | 27033 |
---|---|
Колір | Чорний |
Виробник | Ambrogio Sanelli |
Країна реєстрації бренду | Італія |
Довжина (мм) | 55 |
Довжина леза, мм | 55 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Код виробника | 5491.000 |
Форма | Асиметрична |
Тип товару | Ніж |
Нержавіюча сталь марки Nitro-B
Леза виготовляються зі спеціальної азотованої нержавіючої сталі NITRO-B (запатентований сплав нержавіючої харчової сталі) з відмінною корозійною стійкістю та твердістю. Особливості її складу забезпечують оптимальні властивості та довговічність леза. Цей сплав має високу жорсткість, що дозволяє підтримувати леза в належному стані тривалий час.
Кухонні аксесуари від Ambrogio Sanelli
Широко відома серед професіоналів італійська компанія Ambrogio Sanelli - це ідеальне поєднання традицій ручної роботи та технологічних інновацій. Кухонні аксесуари відповідають основним вимогам та потребам сучасної професійної кухні: функціональність, практичність і зручність використання, високі стандарти якості, використанню найкращих матеріалів що забезпечують високу зносостійкість приладдя.