Обробні дошки

Позиції 1-20 з 73

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-20 з 73

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Обробні дошки для професійної кухні

Той випадок, коли дрібниці мають значення. Професійні обробні дошки – інструменти, без яких не обійтись шеф-кухарем вашого ресторану. Підберіть їх у PROMASTER – найбільшому магазині ресторанного кухонного обладнання в Україні.

Щоб кухня вашого ресторану працювала злагоджено та ефективно, необхідно забезпечити її відповідними інструментами та обладнанням. Це включає не тільки професійну холодильну техніку, духові шафи, плити та блендери, але також такі дрібниці, як дошки для нарізки, кухарські ножі та інше необхідне начиння.

Обробні дошки – просто незамінний елемент набору приладдя для приготування страв. Забезпечте ними вашу команду кухарів, і їхня робота безсумнівно стане простішою.

Які обробні дошки потрібні на кухні ресторану

Якщо домашнього використання господині достатньо буде 2-3 видів різних розмірів, то справжніх професіоналів кулінарного мистецтва цього набору буде недостатньо. Для різних продуктів потрібні різні пристрої.

Наприклад, для обробки риби та м'яса більше підійдуть великі пластикові обробні дошки. Цей матеріал хороший тим, що не вбирає запахи та органічні соки. Крім того, експлуатація та догляд за такими дошками менш клопіткий, ніж за дерев'яними. Їх можна мити у посудомийних машинах без ризику деформації.

Каучукові дошки - варіант ще більш прийнятний. Крім того, що цей матеріал – натуральний і не містить небезпечних смол та сполук, які можуть бути присутніми у синтетичному пластику, їх також зручно використовувати. Вони не ковзають поверхнею столу, отже, кухар може сконцентруватися на нарізці, не відволікаючись на фіксацію дошки.

Поліетиленові обробні дошки для важкого навантаження – інструмент, без якого професійному кухареві не обійтися. Такі пристрої - ідеальні для оброблення м'яса, тому що здатні витримувати удари кухонною сокирою.

Переваги обробних дощок із синтетичних матеріалів:

  • стійкі до впливу харчових кислот та утворення плісняви.
  • прості у використанні та догляді
  • не деформуються, витримують високі навантаження

Дерев'яні торцеві обробні дошки

Область застосування обробних дощок не обмежується лише нарізуванням продуктів. Існує окрема категорія цих інструментів, які призначені, у тому числі для ефектної подачі готової страви гостям.

Наприклад, мармурові або круглі дерев'яні дошки допоможуть підкреслити естетику таких страв, як закуски, піца, м'ясні сетки та інше.

Торцева дошка – гарне та стильне рішення для подачі. Як правило, вони виконані з деревини різних сортів і створені вручну, тому вони виглядають воістину приголомшливо. Прямокутні, квадратні, овальні або круглі – різноманітність форм дозволяє використовувати такі дошки для подачі найрізноманітніших страв – від риби та стейків до дегустаційних сирних або м'ясних тарілок.

Завітайте до магазинів «ПРОМАСТЕР» у Києві, Дніпрі чи Харкові. Там ви зможете підібрати найрізноманітніші дошки для оброблення вашого ресторану. Консультанти магазину, які знайомі з ресторанним бізнесом не з чуток, розкажуть про нюанси використання кожного інструменту та допоможуть підібрати оптимальну колекцію дошок для вашого закладу. Замовити товари можна також онлайн з доставкою прямо до вашого ресторану, в якому б місті він не знаходився. Доступна покупка як оптом, так і вроздріб – ціни для обох варіантів однаково приємні.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER