Щипці, пінцети

на сторінці

Позиції 1-20 з 45

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 45

Сортувати у порядку збільшення

Професійні інструменти для обробки риби

Для вишуканої публіки – вишукане частування. Подавайте рибні страви у своєму ресторані так, щоб навіть найдосвідченіші гості із задоволенням насолоджувалися кожним шматочком. Пінцет для риби + щипці кухонні – все, що вам потрібно знати про еталонне приготування цього продукту. Все це є у PROMASTER, заходьте у гості.

Суші, роли, сети, дим-сам – перше, що спадає на думку – риба. Особливість цього продукту в тому, що з ним досить важко працювати. Підготовчий етап досить клопіткий, надто кропіткий і вимагає неабиякого терпіння та концентрації уваги від кухаря. А без певного набору інструментів йому зовсім не обійтися. Аксесуари для роботи з рибою чимось схожі на інструменти хірурга. Адже видалення кісток – справа тонка. Але всі ці зусилля варті того, щоб бачити задоволені посмішки гостей ресторану, чи не так?

Що потрібно вашому кухареві, щоб віртуозно справлятися з усіма складнощами процесу приготування таких страв:

  • Пінцет для риби

Кажуть, витримка – головна зброя пуасоння. Ми ж переконані, що пінцет для видалення кісток з риби – відмінне до нього доповнення. Спеціальний пристрій із міцної нержавіючої сталі та конструкцією, розробленої з урахуванням особливостей роботи з продуктом, точно стане незамінним на кухні вашого ресторану. Рекомендуємо звернути увагу на пінцет бренду Triangle. Корпус з матової сталі та «дзьоб» особливої плоскої форми, який чудово захоплює навіть найдрібніші кістки.

До речі, діапазон завдань пінцету не обмежується цим не обмежується. Для того, щоб оформити страву до подачі, розмістити на тарілці дрібні елементи та розставити акценти, вам знадобиться вигнутий пінцет.

Ще одне пристосування, орієнтоване те що, щоб спростити завдання кухарю і скоротити час виконання підготовчих дій. Конструктивно вони нагадують щось середнє між манікюрними щипчиками та плоскогубцями. На відміну від пінцету, це пристосування зручніше тримати в руках і виконувати більш ювелірну частину роботи – витягти дрібні кістки з філе риби.

  • Кухонні щипці

Цей аксесуар входить у гру вже наступному етапі – приготування. Перевертати тендітне філе звичними лопатками не тільки незручно, а й є ризиком пошкодити форму. Зрозуміло, що такий продукт не може потрапити на стіл відвідувачів ресторану. Тому є сенс купити кухонні щипці. З їхньою допомогою ви зможете правильно працювати з таким делікатним продуктом, як риба, морепродукти.

Завітайте до магазинів мережі PROMASTER у Харкові, Києві чи Дніпрі та підберіть усі необхідні інструменти для вашого кухаря-пуасоння. Ви також можете зробити замовлення в онлайн-магазині з доставкою прямо до вашого ресторану в будь-якій точці країни. Консультанти-експерти ресторанного бізнесу допоможуть вам визначитися у різноманітності продуктів та брендів, щоб ви змогли зробити максимально корисне придбання за оптимальною ціною. Можлива покупка як оптом, так і в роздріб.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER