Роздатковий інвентар

Позиції 1-20 з 186

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-20 з 186

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Роздаткові інструменти для ресторану

Щоб кульки морозива були ідеальними, а порції гарніру та соусу точними, забезпечте вашу кухню відповідними інструментами. У PROMASTER ви знайдете все необхідне для подачі страв та обслуговування гостей ресторану.

У ресторанному бізнесі важливо не лише смачно приготувати, красиво сервірувати, а й правильно подати страву гостям. Професійний роздатковий інвентар – інструменти, покликані спростити роботу персоналу та кухарів, обслуговувати відвідувачів ресторану без клопоту та затримок.

Інвентар для їдалень та ресторанів

У колекції пристроїв для роздачі страв на сайті «ПРОМАЙСТЕР» ви зможете підібрати все, що необхідно:

  • Половники.

Тут ви знайдете продукцію провідних світових брендів. Широкий діапазон моделей розливних ложок та комфортні ціни на них точно не залишать вас байдужими. Придивіться до половників Winco (США). Великий об'єм (950 мл) – відмінне рішення для розливу перших страв, пуншів або лагманів. Міцна нержавіюча сталь з глянсовою поверхнею стійка до корозії та харчових кислот. Незалежно від розміру ресторану, краще купити набір половників різного розміру для різних страв.

  • Ложки для морозива.

Щоб кожна кулька порційного морозива була ідеальною, без спеціальних мірних ложок не обійтися. Особлива конструкція пристосування та зручна ручка із гіпоалергенного матеріалу допоможе подавати морозиво правильно.

  • Кухарські вилки.

Завдання цього інструменту кухаря не обмежується лише переміщенням стейків або шницелей з гастроємності на тарілку відвідувач ресторану. Ці пристрої – безпосередні учасники процесу приготування кулінарних шедеврів. Професійні кухарі зазвичай використовують їх для помішування та перевертання страв на деках та сковородах. Довга ручка з дерева або жароміцного силікону дозволяє убезпечити руки за таких маніпуляцій.

Роздаткові інструменти: незамінні дрібниці

Крім цих основних інструментів кухарі, наявність яких обов'язково на професійній кухні, вам також знадобляться інші пристрої для роздачі.

Ложки для відділення жовтка від білка – ваш кондитер точно подякує вам за такий пристрій. Порційні ложки різного розміру кондитерський інвентар першої необхідності.

Перфоровані ложки для роздачі нержавіючої сталі допоможуть подавати страви без надлишків соусу.

Придбати всі потрібні вам інструменти ви можете, відвідавши магазини мережі PROMASTER у Харкові, Дніпрі чи Києві. Консультанти – експерти ресторанного бізнесу – допоможуть зорієнтуватися в асортименті продукції та підібрати комплект приладдя, який підійде саме вашому ресторану. Купити товари, що сподобалися, можна як оптом, так і в роздріб. Є можливість замовити онлайн з доставкою до будь-якого міста України.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER