Ручна точилка для ножів, Ambrogio Sanelli, червона, 1981.000
Характеристики товару Ручна точилка для ножів, Ambrogio Sanelli, червона, 1981.000
- Ручна точилка для ножів - це зручний інструмент для швидкого відновлення гостроти леза;
- Допоможе довести лезо ножа до бажаного рівня заточки;
- Підходить для як для професійного використання, так і для дому;
- Ергономічна ручка зі спеціального харчового пластику, допоможе надійно утримувати точилку під час процесу заточування;
- Форма точилки передбачає її безпечне використання, без особливих навичок;
- Легко чистити та можна мити в посудомийній машині, матеріали стійкі до бактерій.
Ручна точилка від Ambrogio Sanelli має точильні круги обрамлені основою з нержавіючої сталі з ніжками, що дозволять рівно тримати точилку на робочій поверхні; ергономічне міцне руків’я червоного кольору. 4 пари точильних кругів обертаються під час натискання на них, і таким чином заточують лезо відразу з обох сторін. Ручна точилка є незамінним помічником на професійній та домашній кухні.
Тип товару | Супутні товари |
---|---|
Матеріал ручки | Харчовий пластик |
Aртикул | 77971 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Код виробника | 1981.000 |
Колір | Червоний |
Довжина (мм) | 190 |
Ширина (мм) | 35 |
Висота (мм) | 50 |
Виробник | Ambrogio Sanelli |
Країна реєстрації бренду | Італія |
Надійність нержавіючої сталі
Металева частина виготовляються зі спеціальної високоякісної харчової нержавіючої сталі з відмінною корозійною стійкістю та твердістю. Особливості її складу забезпечують оптимальні властивості та довговічність леза. Цей сплав має високу жорсткість, що робить точилку зносостійкою тривалий час.
Кухонні аксесуари від Ambrogio Sanelli
Широко відома серед професіоналів італійська компанія Ambrogio Sanelli - це ідеальне поєднання традицій ручної роботи та технологічних інновацій. Кухонні аксесуари відповідають основним вимогам та потребам сучасної професійної кухні: функціональність, практичність і зручність використання, високі стандарти якості, використанню найкращих матеріалів що забезпечують високу зносостійкість приладдя.