Ножі

Акції та знижки
на сторінці

Позиції 1-20 з 663

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 663

Сортувати у порядку збільшення

Професійні ножі для кухні ресторану

Маленький секрет ідеальної страви з бездоганною смаковою та візуальною композицією – у правильній нарізці інгредієнтів. Доведено професійними кухарями найкращих ресторанів світу. Підберіть кухонні ножі в PROMASTER та вражайте гостей ресторану віртуозною нарізкою та ефектною подачею ваших кулінарних шедеврів.

У професійних кухарів існує негласне правило: кожен використовує у процесі приготування свої персональні інструменти. Адже ніж для кухаря – це як інструмент для скрипаля – він грає відомий твір, але він звучить по-особливому, унікально.

Щоб кожен витвір кулінарного мистецтва у вашому меню звучав оригінально, подбайте про те, щоб у ваших творців та творців були правильні інструменти. А «ПРОМАЙСТЕР» вам у цьому допоможе. Пропонуємо короткий гід з колекції якісних кухонних ножів, які просто незамінні на професійній кухні ресторанного рівня.

Професійні кухонні ножі

У різних кухнях світу існує безліч способів нарізки продуктів. Справжні майстри своєї справи перетворюють цей процес на видовищне шоу, підкоряючи гостей своїми здібностями. Для різних способів нарізування та різних типів продуктів потрібні різні ножі.

Універсальний кухарський ніж

Для нарізки бланкет (рівними брусочками) чи бренуаз (кубиками середнього розміру). Надійне лезо із міцної нержавіючої сталі та оптимальна довжина – 15-20 сантиметрів дозволяють швидко нарізати овочі на скибочки однакового розміру.

Обвалювальний ніж

Він же ніж для нарізки філе. Єдиний інструмент, який прийнятно використовуватиме нарізування карпаччо. Тонке та гнучке лезо дозволяє нарізати сире м'ясо найтоншими скибочками, дотримуючись усіх правил італійської кухні.

Японські кухонні ножі

Інструменти, які обов'язково повинні бути присутніми на кухні, де готують азіатські страви:

  • Сантоку – універсальний ніж, який однаково добре підходить для нарізування овочів, м'яса та риби на звичайні шматочки
  • Накірі - інструмент з міцним грубим клинком - відмінний ніж для нарізки овочів
  • Янагіба – спеціальний ніж для нарізки риби. Нарізка риби має бути найтоншою. У м'яса кожного виду – своя щільність, тому і клинки мають бути дуже гострими та дуже тонкими, щоб не пошкодити тендітні волокна.

Ніж для нарізки хамону

Кожному професійному кухареві відомо, що смак хамона безпосередньо залежить від того, як він нарізаний. На батьківщині цієї страви нарізку довіряють лише спеціально навченим професіоналам – кортадорам. Нарізка в'яленого м'яса – ціле мистецтво зі своїми тонкощами та нюансами. Щоб навчитися цій майстерності та подавати гостям лише правильно нарізаний хамон, вам знадобиться спеціальний ніж для нарізки.

Не важливо, що ви оберете - набір кухонних ножів для виконання рутинних завдань (очищення овочів, звичайне нарізування) або професійні ножі для справжніх асів - всі вони повинні бути гострими. Мусат – пристрій, який допоможе вам швидко повернути в лад ваші інструменти.

На професійній кухні також потрібні спеціальні кухонні ножиці – універсальний інвентар, без якого важко уявити підготовчий етап кулінарного процесу.

Купити кухарський ніж чи інструменти з вужчим призначенням можна в мережі магазинів PROMASTER. Завітайте до шоурумів у Києві, Харкові та Дніпрі, де представлений широкий вибір професійних інструментів для кухні ресторану. Консультанти, які не тільки орієнтуються в ресторанному бізнесі, але й володіють усіма тонкощами кухарського мистецтва, допоможуть підібрати необхідні аксесуари та оформити замовлення онлайн з доставкою прямо на вашу кухню. Ціни однаково комфортні як оптових, так роздрібних покупців.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER