Додатковий інвентар

Позиції 1-20 з 108

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-20 з 108

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Допоміжний інвентар: незамінні атрибути для професійної кухні

Інструменти без яких не може функціонувати кухня вашого ресторану. У PROMASTER є все, що потрібно, щоби оптимізувати кулінарний процес.

Кухонне начиння, яке переверне ваше уявлення про організацію роботи на кухні вашого ресторану. Різні пристосування для вимірювання, створення форми, нарізування та натирання – те, без чого робота кухаря просто немислима. Якщо ви задумали відкрити свій ресторан або оновити набір кухонного приладдя у вже існуючому, ознайомтеся з колекцією девайсів магазину «ПРОМАЙСТЕР». Тут зібрані всі новинки та винаходи світу професійного обладнання. Впевнені, ви точно знайдете те, чого не вистачає у вашому кухарському арсеналі.

Тертки та слайсери

Навіть якщо на вашій кухні є професійні кутери або комбайни для нарізки, вони не здатні покрити всі завдання з нарізування та натирання. Наприклад, за всіма канонами італійської кухні, пармезан слід натирати на пасту безпосередньо перед подачею на стіл. Якщо заготовити сир заздалегідь, він втратить не лише свій колір, але й втратить той самий пікантний аромат, який надає страві середземноморської чарівності. Тому ручні терки та слайсери для сиру – річ просто незамінна.

Набір кухонних аксесуарів та приладдя також варто розширити такими пристроями:

  • Часникодавки – щоб додавати цей головний інгредієнт у французькі страви та соуси свіжим
  • Скребки для риби – зручні та функціональні, допоможуть швидко підготувати продукт до приготування
  • Тримачі для терки – адже на будь-якій кухні безпека – понад усе

Незвичайні пристрої для приготування

Кулінарний світ вигадав безліч неординарних девайсів, які раніше не використовувалися на професійній кухні. Напевно, ви чули про такий пристрій, як макарони кіт – інструмент для створення порожнистих трубочок із тіста або желатину. Його можна використовувати як для приготування та незвичайної подачі вже звичних страв, так і для декорування.

Кріо-миски – для ефектної подачі морозива та сорбетів. Пристрій призначений для того, щоб вражати відвідувачів ресторану неординарною презентацією звичайних ласощів.

Шприци для маринування – відмінне рішення, коли потрібно просочити маринадом великі вирізки м'яса.

В асортименті магазинів PROMASTER ви також зможете підібрати різні шумівки, шпателі та лопатки, преси для стейків, бамбукові килимки для суші та ролів. Завітайте до шоурумів у Києві, Дніпрі та Харкові. Придбати всі необхідні кухонне начиння ви також можете онлайн з доставкою до вашого ресторану. Замовлення оптом та в роздріб також доступне. Ціни будуть однаково приємними в обох випадках. Консультанти – експерти ресторанного бізнесу допоможуть підібрати саме те, що вам потрібно.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER