Вінчики

на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Професійний інвентар для випічки: вінчики для збивання

Збити повітряну піну, перемішати інгредієнти або зробити мус. Для цих завдань не обов'язково наявність потужних міксерів. Правильно підібраний вінчик для збивання в умілих руках кулінарного генія впорається з ними не гірше. Чи згодні? Тоді вам – у PROMASTER. Тут знайдуться вінчики на будь-який смак.

Геніальність такого кухонного аксесуара, як вінчик для збивання – простота ідеї. Конструктивно нескладне рішення, яке ефективно справляється з такими завданнями, як генерація повітряних білкових хмар для меренги, збивання густої піни для мусу або змішування інгредієнтів до однорідної консистенції.

Однак діапазон функцій вінчика виходить далеко за межі кондитерської справи. З кулінарії цей інструмент прийшов у світ коктейльного мистецтва та вдало вписався у набір традиційних аксесуарів професійного бармена. Його використовують для створення тієї самої повітряної піни в улюблених коктейлях сауер.

Типи вінчиків для збивання: короткий гід

Хоча вінчик – пристосування, що має на увазі ручну працю, його ефективність та зручність складно переоцінити. Залежно від того, який ефект ви бажаєте отримати і яке саме завдання ви покладаєте на інструмент, його модифікація може змінюватись. Види вінчиків різняться між собою не тільки розміром і кількістю лозин, але також ступенем жорсткості та типом матеріалу, з якого виконані.

Характерна риса – товщина прутів. Конструкція виконана, як правило, з міцної нержавіючої сталі, прути досить щільні, що забезпечує потрібну жорсткість. Такі пристрої добре справляються зі змішуванням інгредієнтів густої консистенції. Традиційна сфера використання: заміс некрутого тесту.

На відміну від попереднього варіанту, такі інструменти відрізняються не тільки товщиною та гнучкістю прутів, але і їх кількістю. Призначені вони для збивання кремів та білків до консистенції мусу. Тому конструкцію продумали таким чином, щоб рідини проходили через багато хаотично розташованих петель, утворюючи бажану щільну пінку.

  • Пристосування для змішування соусів

Головна ознака правильного кремового соусу – однорідна текстура та відсутність грудочок. Щоб досягти такого ефекту, професійні кухарі використовують ручні вінчики спеціальної конструкції. Виглядають вони, як «букет» із кількох спіралей. Саме така особливість дозволяє інструменту зробити соус легким та повітряним.

Окрім сталевих аксесуарів для збивання, індустрія професійного кухонного обладнання створила також пристрої з полімерними прутами. Це чудове рішення, якщо в процесі приготування використовується посуд з делікатним антипригарним або керамічним покриттям.

На професійній кухні в ідеалі мають бути вінчики різних форм та розмірів. Підберіть все необхідне у мережі магазинів PROMASTER у Києві, Харкові чи Дніпрі. Також можна оформити замовлення в онлайн-магазині з доставкою до будь-якого міста країни. Купуйте оптом або в роздріб, ціни будуть однаково прийнятними та приємними. А консультанти-експерти ресторанного бізнесу допоможуть вам зорієнтуватися в асортименті товарів та брендів.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER