Кондитерські аксесуари

Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 35

Сортувати у порядку збільшення
Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 35

Сортувати у порядку збільшення

Пекарський інвентар

Формула бездоганної випічки – це майстерність кондитера, правильні інструменти та трошки магії. З правильним пекарським приладдям вам допоможе PROMASTER. Адже тут знаються на кулінарному мистецтві.

Відвідувачі вашої кондитерської чи пекарні бачать чарівний світ, у якому витають аромати свіжої випічки. Де кожен торт, тістечко чи хліб на полицях – це витвір кулінарного мистецтва, який підкорює своєю естетикою з першого погляду. І тільки ви знаєте, що за всією цією красою стоїть копітка і складна робота вашого пекаря-кондитера. Ваше завдання, як власника, забезпечити творця всього цього візуально-смакового дива інструментами, які допоможуть йому творити із задоволенням.

Ви здивуєтеся, наскільки важливі в роботі з випічкою правильний хлібопекарський інвентар і як багато різних аксесуарів потрібно, щоб створити навіть найпростіший чизкейк або медовий пряник.

Скребки для тіста, сита для борошна та кухонні качалки – це лише базовий набір пристроїв для випікання. Набори для декорації, кондитерські трафарети, ролики для обрізання помадки, лампи для карамелі – те, без чого професійному кулінару ніяк не обійтися.

Які інструменти потрібні кондитеру

Якщо хочете привертати увагу вишуканої публіки, то і вся випічка, десерти мають бути вишуканими, витонченими та ефектними. А для цього потрібно готувати та подавати на високому ресторанному рівні. Залежно від того, яку кулінарну ідею задумав реалізувати ваш кондитер, яку саме форму вирішив створити, йому знадобиться специфічний пекарський інвентар.

  • Пекарські форми

Десерт – страва, яка покликана передусім викликати емоцію у гостя ресторану. Тому так важливо його здивувати. Незвичайна форма десерту – відмінний спосіб досягти такого ефекту. Форми для запікання – перше, що вам знадобиться. Експериментувати – безпрограшний варіант, щоб виділитись серед інших.

Створення кондитерського шедевра складається з кількох технологічних процесів. Найскладніший, але й найцікавіший з них – декор. Колись усі елементи оформлення робилися вручну, що ускладнювало роботу кондитера. Зараз майстрам доступна маса інструментів для декорування. Трафарети, карнетики (кондитерські мішки), форми для шоколаду, аксесуари для роботи з мастикою та багато іншого.

  • Ємності для замішування тіста та змішування інгредієнтів

Перший етап приготування – змішування всіх компонентів. Це завдання можна довірити потужному кухонному міксеру,але справжні кондитери вважають за краще робити це вручну, щоб контролювати консистенцію. Тому кухонні миски великої ємності, особливо із продуманим конструктивним елементом – силіконовим дном – зайвими на кухні не будуть.

Крім перерахованого, в пекарні стануть у нагоді листи різного розміру і форми, підкладки для тортів, спеціальні дільники для десертів. Все це ви знайдете у мережі магазинів PROMASTER. Підібрати пекарський інвентар у Києві, Дніпрі, Харкові допоможуть консультанти, які знають про ресторанний бізнес усі. Замовити необхідні інструменти можна також в онлайн-магазині з доставкою прямо на кухню вашого ресторану. Доступна покупка оптом та в роздріб.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER