Кондитерські пензлі

на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Кондитерські пензлі

Якщо десерт – це витвір мистецтва, то кондитер – це художник. А художнику потрібні пензлі, щоби творити. Кондитерські пензлі. Придбайте необхідний кондитерський інвентар у PROMASTER.

Створити досконалий у всіх сенсах десерт – завдання досить складне. Адже значення має кожна деталь: технологія, пропорції інгредієнтів, комбінації продуктів, оформлення та, звичайно ж, правильні інструменти, які мають спростити цей процес. Кондитерські пензлики – інструменти досить широкого профілю. Діапазон їх завдань не обмежується лише змащуванням випічки олією, жовтками або глазур'ю.

Набір кондитера: які пензлі для випікання потрібні

Як правило, до арсеналу професійного кондитера входить кілька десятків видів цього інструменту. Крім стандартних широких пензлів для змащування випічки, майстру також потрібні пензлики для тонкої роботи, декорування та нанесення написів.

Такі пензлики – універсальний інструмент. Їхнє початкове призначення – змащувати випічку перед запіканням. Проте з їхньою допомогою можна також декорувати тарілки перед подачею десерту гостям. Іншими словами, різноманітність завдань залежить від польоту фантазії кондитера.

Завдяки своїй округлій формі щетини такі кисті дуже зручні в роботі. Наприклад, коли потрібно змастити форми для кексів. Стандартний широкий пензель для цього не годиться.

Вони також є універсальними і можуть використовуватися для перерахованих завдань. Одна відмінність – матеріал. Полімерний ворс є гіпоалергенним, легко миється навіть у посудомийній машині і служать такі кисті довше.

  • Набір тонких пензлів для тістечок.

Ці інструменти для ювелірної роботи. Виводити візерунки на торті чи тістечку, наносити написи, прикрашати фігурки. Декорування десертів – це вже робота для справжнього художника, і тут кондитер може розкрити усі межі свого таланту.

Як вибрати кондитерську кисть

Питання вибору пензлів для кондитерських робіт не таке просте, як може здатися. Величезна різноманітність форм, матеріалів, брендів лише ускладнює завдання.

Кисті можуть бути з натурального та синтетичного ворсу. І тут важливо розуміти, що органічний – не синонім найкращого. Така щетина має свій запах, що не дуже добре, коли потрібно працювати з продуктами харчування. Крім того, термін експлуатації таких аксесуарів є досить коротким. Щоб вони служили довше, за ними потрібен правильний догляд: після кожного використання їх потрібно ретельно мити і добре просушувати, щоб уникнути появи цвілі.

Синтетичні кисті - кращий варіант, оскільки вони стійкі до харчових кислот, мають нейтральний запах і при правильному догляді їм не страшні бактерії або пліснява.

Якщо все ж таки заплутаєтеся у різноманітності пропозицій, консультанти мережі магазинів професійного кухонного обладнання PROMASTER допоможуть зорієнтуватися та підібрати оптимальний набір кондитерських пензлів. Ви можете відвідати магазини у Харкові, Києві, Дніпрі або замовити онлайн з доставкою прямо у ваш ресторан. Доступна покупка оптом та в роздріб.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER