Кава та аксесуари

на сторінці

Позиції 1-20 з 99

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 99

Сортувати у порядку збільшення

Кава та аксесуари

Кава – обов'язкова опція у барі. Вражайте кавоманів вишуканими купажами та правильним приготуванням цього напою. У PROMASTER знайдете всі необхідні інструменти для приготування кави: від темперів до склянок на винос.

Кава - це не залежність, це настрій. Особливо правильно приготовлена кава. Для цього бариста знадобиться цілий арсенал різних пристроїв та посуду. Темпери, молочники, фільтри, нок-бокси, пітчери, спеціальні ручки для латте-арту – наявність цих інструментів вказує на те, що до створення ароматного еліксиру в барі підходять відповідально, а бармен – справжній професіонал.

Забезпечте кав'ярню професійним інструментом для приготування кави. У «ПРОМАЙСТЕР» знайдете все необхідне – від молочника до склянки – за акційною ціною.

Інструменти бариста

Смак кави багато в чому залежить від самого сорту та правильно підібраного обладнання – кавомашини та кавомолки. Але не менш важливе значення мають такі інструменти, як темпер та пітчер.

Темпери для пресування кави

Темпер – один з найважливіших аксесуарів баріста. Металевий прес призначений для утрамбування меленої кави в портафільтр кавомашини. Чим щільніше утрамбована кава, тим більш насиченим буде смак напою. Вода довше проходить через ріжок, витягуючи таким чином більше кавових олій та ароматичних речовин.

Темпери відрізняються за формою та матеріалом. З круглою або овальною повіхістю, суцільнометалевою або з ергономічною дерев'яною рукояттю. Який вибрати – справа смаку бариста. Вважається, що для одинарного портафільтра більше підходить темпер із округлою основою, а для подвійного – овальною.

Пітчери для молока

Пітчер – металевий або порцеляновий глечик для молока, він же – молочник. Без нього не буде капучіно чи латте. За допомогою цієї простої ємності професійний бариста генерує вершкові хмари, а справжні віртуози ще й створюють хитромудрі візерунки на молочній піні.

Молочники можуть бути різного обсягу, що відрізняються також призначенням. Пітчери для збивання молока роблять із нержавіючої сталі, можуть бути покриті всередині тефлоновим напиленням. Об'єм може змінюватись від 60 до 600 мілілітрів. Фарфорові молочники призначені виключно для подачі відвідувачам.

Інструменти для латте-арту

Ефектні візерунки, написи та малюнки на молочній піні завжди привертають увагу відвідувачів. Тому у розпорядженні професійного бариста мають бути трафарети для капучіно та спеціальна ручка для кава-арту.

Придбати необхідний барний інвентар ви можете у мережі магазинів PROMASTER у Києві, Дніпрі, Львові чи Харкові. Також підібрати інструменти та посуд для приготування кави можна онлайн на сайті promastermarket.com. Придбати можна оптом та в роздріб. Замовлення доставлять протягом 2 днів до будь-якої точки країни.

Можливо, вас зацікавлять інші товари для комплектації бару. Ознайомитись з асортиментом можна тут.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER