Засоби для розпалу вогню

на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

14 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Засоби для розпалу вогню

Страви на грилі – одна із ключових позицій у меню кейтерингових компаній. Крім мобільних установок використовують легкі та компактні чаші для вогню та набори для гриля. Підібрати їх можна у магазині PROMASTER.

Стаціонарний ресторан може дозволити собі встановити спеціалізоване обладнання для приготування на грилі або навіть обладнати справжню піч з відкритим вогнем. Кейтеринговим компаніям доводиться шукати більш гнучкий підхід, щоб додати популярне гриль-меню до переліку страв.

З появою на ринку легких, компактних і простих в експлуатації засобів для розпалу вогню, організатори виїзних банкетів отримали можливість суттєво розширити та урізноманітнити асортимент закусок, що пропонуються.

Обладнання для приготування на вогні: що потрібно кейтерингової компанії

Якщо організовуєте банкет просто неба і є можливість розвести вогонь, вам будуть необхідні засоби для розпалювання:

Кухоль-стартер використовується для безпечного, зручного та екологічного розпалювання деревного вугілля в мангалах або барбекю. Такі пристрої незамінні під час приготування страв на вогні у вітряну погоду. Корпус з високими стінками захищає полум'я від вітру, дозволяючи розпалити багаття набагато швидше та легше.

Гуртки-стартери для розпалювання вугілля можуть бути різної висоти та діаметру. 22 сантиметри висотою та 15 сантиметрів у діаметрі – стандартний розмір для такого пристосування. Є моделі і більш габаритні – 17 сантиметрів у діаметрі та 27 заввишки. Вибирайте, спираючись на кількість вугілля, яке потрібно розпалити за 1 раз.

При виборі стартера зверніть увагу на матеріал: чавун, алюміній або сталь. Найміцніший і довговічніший – лакована нержавіюча сталь. Чавун також міцний, але важити виріб буде набагато більше. Моделі можуть робити з алюмінію або оцинкованої сталі. Такі будуть дешевшими, але й менш якісними.

Переносні чаші для багаття виробляють або з нержавіючої сталі або з чавуну. Сталеві чаші легше і швидше розжарюються, виробники більше уваги приділяють їхньому дизайну.

До цих пристроїв є низка вимог. Товщина металу повинна бути не менше 3 міліметрів, корпус покритий спеціальним жароміцним шаром, що захищає виріб від механічних пошкоджень.

Найнадійнішим і безпечнішим вважається інструмент із сталі з довгою ручкою. Деякі моделі доповнюють ізоляцією, щоб захистити руки кухаря від опіків.

Цей зручний прилад дозволить приготувати овочі та м'ясо, порізане на невеликі шматки без використання шампурів.

Засоби для розпалювання

Крім спеціальних пристроїв для приготування страв на грилі, вам також знадобляться засоби для розпалювання: вугілля, пеньки тривалого горіння, займисті рідини. У магазині «ПРОМАЙСТЕР» ви можете придбати:

Купити засоби для розпалювання можна оптом та в роздріб з доставкою по Україні. Для великих покупців та постійних клієнтів у магазині діють особливі умови оплати та доставки. Щоб дізнатися про них більше, замовте зворотний дзвінок.

Замовлення можна оформити онлайн, або в одному з шоурумів мережі, які представлені в Дніпрі, Київі та Харкові.

Можливо, вас також зацікавлять інші товари для кейтеринга.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER