Марміти

14 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

14 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Марміти

Суть кулінарного мистецтва в тому, щоб смачно приготувати та правильно подати їжу. Будь-який кухар знає, що втрачаючи свою температуру, страва втрачає смак та аромат. Мармити з підігрівом – невеликий лайфхак, що дозволяє подати страви відповідно до стандартів ресторанного бізнесу. Підберіть це професійне обладнання у магазині PROMASTER.

Роздаткові марміти: особливості застосування

Мармити – не просто аксесуари, які заклади громадського харчування та готельного господарства використовують для подачі страв. Цей функціональний пристрій вирішує відразу кілька завдань:

  • Підтримує стабільну температуру готових страв
  • Довше зберігає свіжість та презентабельний вид їжі
  • Спрощує процес транспортування до місця проведення заходу

Роздавальні марміти потрібні не лише кейтеринговим компаніям та ресторанам, які подають сніданки за фуршетним типом. Таке обладнання - частина лінії роздач, яку встановлюють у будь-якій їдальні. У цьому випадку марміти дозволяють оптимізувати процес обслуговування відвідувачів та прискорити його.

Як і будь-яке професійне кухонне обладнання, марміти мають бути практичними, якісними та вирішувати специфічні завдання закладу. Тому підбираючи їх для свого ресторану, вам варто визначитися з такими характеристиками:

  1. Тип обладнання: універсальні підлогові, пересувні (чафінґдіш) або компактні настільні.
  2. Матеріал: металевий марміті з нержавіючої сталі з хромованим покриттям, керамічний або із жаростійкого скла.
  3. Особливості конструкції: подвійні стінки, наявність герметичних кришок.
  4. Тип підігріву: водяна баня, інфрачервоне або сухе нагрівання.

Якщо ви – новачок у ресторанному бізнесі, чи просто ніколи раніше не стикалися з необхідністю використовувати такий тип обладнання у своєму закладі, експерти-консультанти магазину «ПРОМАЙСТЕР» допоможуть розібратися в характеристиках та підібрати марміти з урахуванням особливостей вашого ресторану.

Типи мармітів

Окрім перерахованих характеристик, при виборі марміту варто враховувати тип страв, для яких він вам потрібний.

Електричний марміт для перших страв

Їх ще називають суповими станціями. Вони призначені для рідкої їжі та складаються з декількох циліндричних ємностей та підставки з нагрівальним елементом. Такі марміти зазвичай "сухого типу", тобто як нагрівальний елемент виступають ТЕНи. Зазначимо, що марміт на ТЕНах можна використовувати лише для перших страв.

Марміт для других страв

Він може бути як окремим настільним прямокутним мармітом, і частиною гарячої лінії роздач. Призначений для нагрівання та презентації гарнірів, м'ясних та рибних страв. У цьому типі устаткування головне – нагрівальний елемент. Щоб їжа не пересихала, не втрачала вигляду і своїх смакових якостей, нагрівання повинно здійснюватися або за допомогою водяної лазні, або інфрачервоного випромінювача.

Мармити для соусів та напоїв (термодиспенсери)

Вони більше нагадують більші термоси. Особливості їхньої конструкції дозволяють підтримувати стабільну температуру вмісту на рівні 75°С.

Придбати професійні роздавальні марміти можна у магазині PROMASTER з доставкою по Україні. Ви можете купити продукцію оптом та в роздріб. Для великих покупців та постійних клієнтів діють особливі умови покупки. Детальніше про це можна дізнатися, замовивши зворотний дзвінок.

Замовлення можна оформити онлайн, або в одному з шоурумів мережі, які представлені в Дніпрі, Київі та Харкові.

Ознайомтеся також з іншими товарами кейтеринга.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER