Банкетні диспенсери

13 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

13 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Банкетні диспенсери

Подача напоїв та снеків на виїзному банкеті має бути не менш вишуканою, ніж презентація інших страв. У магазині PROMASTER представлений великий вибір диспенсерів для напоїв та сипучих продуктів.

У ресторанному бізнесі диспенсери – один із предметів першої потреби. Їх використовують у готелях під час сніданків та на виїзних банкетах. Ці досить прості у використанні пристрої значно спрощують процес обслуговування гостей. Залежно від призначення диспенсери можуть відрізнятися за низкою характеристик: розмір, матеріал корпусу, принцип роботи, розмір і багато іншого. Ці пристрої є двох типів: для рідин і для сипких продуктів.

Диспенсери для напоїв

Диспенсери для рідин виконують відразу кілька функцій:

  • Підтримують стабільну температуру напою: охолоджують, якщо диспенсер призначений для прохолодних напоїв, і зберігають тепло, якщо для кави, чаю або глінтвейну.
  • Дозволяють відвідувачам самостійно наливати напої, розвантажуючи цим обслуговуючий персонал.
  • Захищають напої від окислення, комах та забруднень.

Залежно від типу напою бувають такі моделі диспенсерів:

  1. Диспенсер для кави. Диспенсер для гарячих напоїв схожий термос: стабільна температура всередині підтримується за рахунок вакууму, який заповнює простір між внутрішнім резервуаром і зовнішнім сталевим корпусом. У середньому обсяг таких диспенсерів – 8 л. Дизайн ергономічний: для зручності використання є дозатор, піддон для акумуляції розлитої рідини та ручки, завдяки яким легко транспортувати пристрій.

  2. Диспенсер для шоколаду. Такий діспенсер не просто підтримує потрібну температуру, а й постійно підігріває вміст. Конструкція складається з декількох елементів: протиударної колби з лопатками, що обертаються, нагрівача і термостата з регулятором. Поки нагрівальний елемент підігріває шоколад, лопатки розмішують його, запобігаючи утворенню грудочок. Температура у резервуарі підтримується в діапазоні 40-80°С.
  3. Диспенсер для соку. Вони бувають кількох типів: з одним великим резервуаром, декількома окремими відсіками для різних видів соку, з охолоджувачем чи без. Ємність для напоїв з охолоджуючим елементом дозволяє підтримувати необхідну температуру напоїв, не використовуючи при цьому кригу. Для соків та лимонадів також використовують термодиспенсер: він не охолоджує і не розігріває напої, а лише зберігає їхню початкову температуру.

  4. Диспенсер для алкоголю. Якщо йдеться про вино, то для подачі використовують скляний резервуар особливої форми – винний диспенсер, який дозволяє провину дихати та насичуватись киснем. Вважається, що так напій розкриває свій букет краще. Диспенсер для глінтвейну працює за іншим принципом. Його завдання – підтримувати гарячий напій, тому можуть використовувати як термодиспенсер, так і банкетний диспенсер-термос.

Диспенсери для сипучих продуктів

Цей вид диспенсерів найчастіше використовують ресторани при готелях та продуктові магазини.

Диспенсери для мюслі можуть бути одно- та двопостовими. Корпус такого пристрою роблять із лакованої листової сталі, а резервуар – із прозорого пластику. Такі диспенсери можна встановлювати на столі або кріпити на стіну. Кріплення, як правило, входять у комплект.

Диспенсери для цукерок – прозорі слоти, як правило, із кришками. Корпус виконаний із прозорого пластику або склопластику, стійкого до механічних пошкоджень.

Купити харчові диспенсери можна оптом та в роздріб з доставкою по Україні. Для великих покупців та постійних клієнтів у магазині діють особливі умови оплати та доставки. Щоб дізнатися про них більше, замовте зворотний дзвінок.

Замовлення можна оформити онлайн, або в одному з шоурумів мережі, які представлені в Дніпрі, Київі та Харкові.

Можливо, вас також зацікавлять інші товари для кейтерингу.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER