Японські ресторани

Устаткування для приготування суші та ролів

Спостерігати вічно можна за вогнем, водою та шеф-кухарем, який готує суші. У колекції обладнання для японських ресторанів PROMASTER є всі необхідні інструменти, щоб пізнати дзен у мистецтві приготування страв Японії.

Коли йдеться про японський ресторан, все, що відбувається на його кухні; вражає своєю організованістю, згуртованістю та результатом. Кухарі; це команда, де у кожного своє завдання. А обладнання для суші та ролів; інструменти, без яких виконання цих завдань неможливе.

Щоб кухня працювала як чітко налагоджений механізм, вам знадобляться:

  • рисоварки: щоб основа для ролів та суші відповідала канонам японської кухні
  • сковороди WOK: для приготування страв із справжнім східним колоритом
  • пристосування для вимірювання та дозування: щоб все робити з японською точністю та акуратністю
  • бамбукові килимки для ролів: для досягнення ідеальної форми

Складно вигадати страву, більш традиційну, ніж сашимі. Коли на одній тарілці виявляються різні сорти риби, нарізані найтоншими скибочками, і свіжі овочі, які підкреслюють її свіжість та смак. Чи плануєте подавати цю витончену страву у своєму ресторані? Тоді вам неодмінно потрібні правильні ножі, форма леза яких заточена спеціально для нарізування ніжного філе риби.

Японська кухня – це не лише вишукано оформлені страви у майже аскетичній атмосфері ресторану. Це також можливість насолоджуватись ними там, де хочеться – вдома, в офісі, на пікніку. Якщо плануєте оформляти їжу на винос, підберіть відповідне обладнання для доставки суші.

  • Спеціальні контейнери для суші, де кожен інгредієнт зберегти свою свіжість та смак до того моменту, поки не буде з'їдений останній шматочок.
  • Супові ємності, в яких знаменитий місо-суп доїде до клієнта в тому вигляді та кондиції, в якому ви його приготували.
  • Одноразові соусники та палички в індивідуальній упаковці.

У «ПРОМАЙСТЕР» ви також зможете підібрати все, що потрібно для роботи ресторану. Асортимент представлений спеціальним посудом та приладами для сервірування, професійним обладнанням для кухні (блендери, грилі, холодильне обладнання, індукційні плити), а також дрібним інвентарем, без якого не може функціонувати жоден ресторан. Тут також можна придбати уніформу для персоналу, інструменти для прибирання та побутову хімію.

Підібрати все необхідне обладнання для японських ресторанів можна оптом та в роздріб. Досвідчені консультанти – експерти у ресторанному бізнесі допоможуть оформити замовлення та визначитись у різноманітності пропозицій. Завітайте до магазинів PROMASTER у Дніпрі, Києві та Харкові. Ви можете також оформити замовлення онлайн.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER