Графини та глеки

Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 30

Сортувати у порядку збільшення
Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 30

Сортувати у порядку збільшення

Барний інвентар: графини та глеки

Вирішили відкрити ресторан чи бар? Подбайте про посуд для подачі напоїв. Вам знадобляться: келихи, склянки, графини та глеки для різних видів алкоголю та безалкогольних напоїв. У PROMASTER ви знайдете все, що потрібно для повної комплектації бару.

Відвідувачі ресторану чи бару складають своє враження від закладу з цілого ряду факторів. Привабливий фасад спонукає зайти всередину, продуманий інтер'єр і музика створюють затишну атмосферу, а толково оформлене меню має в своєму розпорядженні пробувати і експериментувати. Завершує образ закладу подання страв та напоїв. І важливим є не тільки оформлення, а й те, в чому і як подають. Посуд для напоїв варто приділити особливу увагу.

Як підібрати барний посуд: основні вимоги

Крім келихів та склянок для різних сортів вин та коктейлів, у барі також потрібні графини для подачі міцних напоїв та посудини для вина. Скло для закладів сегменту HoReCa має відповідати низці вимог:

  • Міцність. Посуд повинен витримувати активну експлуатацію та не втрачати при цьому свого вигляду. Для закладів готельно-ресторанного бізнесу її виробляють із загартованого скла, стійкого до механічних пошкоджень.
  • Естетичний вигляд. Витіюваті візерунки і яскраве оформлення хороші для домашнього начиння. У ресторані існують жорсткі вимоги до зовнішнього вигляду посуду: мінімалізм та естетика ліній. Краще, щоб глечики для вина та графини для горілки були прозорими.
  • Форма та призначення. До графин і глеків застосовно те саме правило, що і до винних келихів: кожному виду напою - свій посуд. Для міцного алкоголю – графини, для вин – декантери та глеки. Все просто.

У магазині «ПРОМАЙСТЕР» представлений широкий асортимент професійного барного посуду від провідних виробників. У колекції знайдете скло від таких брендів: Winco, Crystalex, Krosno Glass, RAK Porcelain, Arcoroc, Cirleware, Pasabahce.

Чим укомплектувати бар: посуд для напоїв

У хорошому барі має бути мінімум три типи судин для алкогольних та безалкогольних напоїв: декантер, глечик та графин. Вони відрізняються між собою геометрією форми, функціями та призначенням.

Декантер для вина. Це той самий графин, але особливої плоскої форми. Посудина призначена для декантації (переливання) вин з пляшки. Роблять це з метою естетично подати напій на стіл. Декантер використовують. Щоб одержати напій без осаду, наситити його киснем, дозволяючи букету розкритися.

Графін для горілки. Такі судини часто укомплектовані кришкою, щоб зберегти міцність напою всередині.

Глечики. Універсальна ємність, у якій можна подавати як алкоголь, і безалкогольні напої – соки, лимонади, воду. Вони можуть бути прозорими та з нержавіючої сталі. Який вибрати залежить від напою. Для вершків підійде металевий, для води – скляний.

Купити посуд для напоїв ви можете в PROMASTER. Шукайте шоуруми у Дніпрі, Києві, Харкові та Львові. Консультанти допоможуть підібрати оптимальний комплект та зорієнтують у різноманітності брендів. Придбати барний посуд ви можете також на сайті promastermarket.com з доставкою в будь-яку точку країни. Доступна покупка оптом та в роздріб.

З асортиментом барного інвентарю ви можете ознайомитись тут.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER