Одноразові соусники

Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 27

Сортувати у порядку збільшення
Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 27

Сортувати у порядку збільшення

Одноразові соусники

Кейтеринг, їжа на винос чи виїзний фуршет? На таких заходах не обійтись без одноразового посуду. У Promaster – найстильніші одноразові соусники. Практично, гігієнічно та без клопоту.

Одноразовий посуд, зокрема соусники, стали незамінною атрибутикою ресторанного бізнесу різних категорій та форматів. На відміну від традиційних багаторазових ємностей для зберігання та транспортування вже готових страв, соусів та напоїв, одноразові соусники з кришкою – більш практичне рішення, коли потрібно оптимізувати витрати на логістику при виїзних фуршетах. Крім того, така тара зручна, гігієнічна і не шкодить навколишньому середовищу, оскільки зазнає повторної переробки.

У колекції одноразового посуду Promaster ви зможете підібрати соусники різних форм, форматів та об'єму. Усі ємності виготовляються з високоякісного харчового пластику – досить щільного, щоб надійно утримувати рідини всередині та досить гнучкого, щоб його можна було компактно утилізувати. У складі немає бісфенолу та інших токсичних речовин, здатних завдати шкоди організму.

Підбираючи одноразовий посуд для свого ресторану, орієнтуйтеся насамперед на такі критерії:

  • з чого зроблено: пластик повинен бути маркований, як харчовий і не містити бісфенолу
  • призначення: форма, конструкція та ємність соусника залежатиме від типу продукту, який планується зберігати (соус, суп, пюре, тапас)
  • об'єм: капсули на 10 мілілітрів або соусники на 110 мілілітрів

Як вибрати соусник: нюанси

Один з останніх трендів у світі кейтерингу – капсульні одноразові соусниці.Конструктивно вони є довгастою судиною на трубочці-шпажці. Об'єм соус-капсули – 5 грамів і призначений для оформлення закусок. Такі соусники – не просто модний та стильний аксесуар, а й досить практичне рішення. Капсулу наповнюють соусом, голку занурюють у закуску і готове.

Якщо ваш ресторанний бізнес має на увазі наявність доставки, то без соусників обсягом 60 мл вам не обійтися. Саме така тара чудово підходить для транспортування соєвого соусу, кетчупу чи заправок для салатів.

Ємності на 100 та 110 мілілітрів – оптимальний варіант для зберігання. Вони виготовлені з щільнішого пластику, призначеного для більш тривалого зберігання продуктів і стійкого до харчових кислот.

Придбати одноразові соусники різних форматів ви можете як у магазинах «Промайстер» у Львові, Києві, Дніпрі та Харкові, так і оформивши замовлення онлайн на сайті. Якщо заплутаєтеся у величезній різноманітності товарів, консультанти-експерти ресторанного бізнесу допоможуть зорієнтуватися та підібрати саме те, що вам потрібно. Доставка здійснюється по всій Україні протягом доби, а купити все необхідне для вашого ресторану можна як оптом, так і в роздріб.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER