Харчова плівка

на сторінці

9 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

9 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Харчова плівка

В основі бездоганної страви – якісні та свіжі продукти. Це аксіома. Щоб зберегти всю свіжість та користь продуктів, зберігайте їх правильно. Придбайте у PROMASTER харчову плівку для зберігання. Тут є все, що вам потрібне.

Навіть у першокласному ресторані, який позиціонує себе як заклад із виключно свіжими продуктами, інгредієнти для страв закуповують про запас і зберігають у коморах та холодильних камерах. І якщо продукти тривалого зберігання не втрачають своїх смакових властивостей та поживної цінності, то такі тендітні інгредієнти, як свіже м'ясо та риба, овочі та зелень дуже швидко виходять з ладу. Для продовження життя продуктів харчова промисловість винайшла просто незамінну річ – пакувальну плівку із полівінілхлориду.

Пакувальна стрейч-плівка: у чому переваги

Головний ворог свіжих продуктів – кисень та бактерії, розмноження яких прискорює процеси розкладання. Навіть якщо овочі або м'ясо зберігаються при зниженій температурі, яка уповільнює ці процеси, це ще не гарантує їхньої еталонної безпеки. Холодне сухе повітря холодильної камери – також поганий союзник у боротьбі за продовження життя їжі. Він видаляє з продуктів вологу, що в результаті не тільки псує їхній вигляд, але й впливає на смакові якості та користь.

Унікальність харчової стрейч-плівки – простота ідеї. Створена за особливою технологією, вона повністю волого- та повітронепроникна. Запаковані у таку плівку продукти в середньому на 5 днів довше зберігають свій первісний вигляд та хімічний склад.

Переваги харчової плівки полягають також у наступному:

  • Зручність використання. Її еластичність та гнучкість дозволяє легко та швидко герметизувати як свіжі продукти, так і вже готові страви. Для упаковки не потрібні додаткові кріплення – плівка відмінно прилипає до будь-якої поверхні.
  • Витримує широкий діапазон температур. Тобто, розігрівати продукти в мікрохвильовій печі або готувати їх на водяній бані можна, не знімаючи плівку. Також у ній можна зберігати продукти у морозильній камері.
  • Стійка до харчових кислот. Зберігати продукти у плівці можна, не переживаючи, що в них потраплять токсичні речовини та сторонні запахи.

Види харчової плівки

Цей тип пакувального матеріалу може бути різним залежно від типу продукту, для якого він призначений. Наприклад, для пакування овочів, ягід чи фруктів достатньо буде плівки завтовшки до 9 мікрон. Для м'ясних і рибних продуктів потрібно більш міцна - від 12 до 14 мікрон завтовшки.

Завітайте до магазинів мережі PROMASTER у Києві, Дніпрі, Харкові чи Львові та підберіть весь необхідний кондитерський інвентар для ресторану. Консультанти-експерти зорієнтують у типах плівки та допоможуть зробити оптимально корисне та вигідне придбання. Ви також можете зробити замовлення в онлайн-магазині з доставкою прямо до вашого ресторану в будь-якому місті країни. Доступне замовлення як оптом, так і в роздріб.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER