Фольга

на сторінці

9 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

9 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Кондитерський інвентар: фольга та рукав для запікання

У вас є смачні ідеї, у нас є інструменти для їх реалізації. Підберіть у PROMASTER необхідний кондитерський інвентар та перетворите звичайний рутинний процес приготування на задоволення.

Процес приготування випічки, десертів або будь-яких інших страв у духовці досить складний, копіткий та трудомісткий. Перш ніж потрапити на стіл відвідувача ресторану або полиці пекарні, страви проходять кілька різних технологічних етапів. Базова стадія підготовки продукту важлива, але основу якісно приготовленого бісквіту чи багету закладає процес випікання. Саме від дотримання технології приготування правильно підібраного температурного режиму залежить кінцевий результат.

Щоб страви у вашому меню були бездоганні завжди, подбайте про такі важливі дрібниці, як харчова фольга, пергамент та спеціальний рукав для запікання. Вони здатні не тільки спростити завдання, але й значно покращити форму і смак вашої випічки.

Фольга та рукав для запікання: як це працює

І алюмінієва фольга, і рукав для запікання – інвентар, який призначений для запікання різних продуктів у духовці. Вони жароміцні та дозволяють створити всередині умови, оптимальні для більш ефективного приготування.

  • Фольга

Щоб приготувати м'ясо, рибу або овочі так, щоб вони танули в роті, зовсім не обов'язково мати дороге обладнання в ресторані. Маленька хитрість професійних кухарів – звичайна фольга. Вона є тонким листом алюмінію, здатним витримувати екстремально високі температури (до 600°С). Це робить фольгу чудовим рішенням для приготування страв на відкритому вогні чи грилі. Завдяки герметичності матеріалу, страви, приготовані в ній, не втрачають вологу в процесі приготування, тому зберігають всю соковитість, користь та аромати спецій.

У процесі запікання всередині рукава створюються оптимальні умови температури і вологості, які дозволяють скоротити тривалість процесу, а й зробити смак продуктів краще. Коли необхідно приготувати соковите м'ясо або рибу, зберігши при цьому всі корисні речовини, рукав для запікання – чудове рішення задачі. Цінителі здорового харчування оцінять переваги приготування за допомогою рукава, адже для цього не потрібне використання жирів та олії.

Підберіть необхідний кондитерський інвентар у PROMASTER. Знайти все, що вам потрібно, ви можете у магазинах мережі у Київі, Дніпрі та Харкові, а також в онлайн-магазині. Великий вибір аксесуарів для приготування, комфортні ціни, покупка оптом та в роздріб та доставка в будь-яку точку країни – покупки ще ніколи не були такими простими та зручними.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER