Папір для випікання

на сторінці

15 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

15 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

Пергамент для випічки

Коли твориш кулінарний шедевр, незначних деталей не буває. Підберіть у PROMASTER аксесуари для випікання і нехай кожна страва буде витвором мистецтва.

Десерт – справа тонка. У всіх сенсах цього. Адже рецепт створення ідеального – це унція натхнення, щіпка фантазії, концентрація уваги та дюжина маленьких деталей, без яких реалізація ідеї неможлива. Наприклад, пергамент для випікання. Здавалося б, його роль цьому видовищному дійстві навіть другого плану. Але й без нього сюжет буде неповний, і все піде не так, як спочатку вигадав режисер. Чи згодні? То нехай все йде за сценарієм.

Забезпечте кухню вашого ресторану папером для запікання, адже кожен кондитер вам підтвердить - без цього випічка не буде бездоганною. Як не крути.

Завдання пергаментного паперу для випічки дуже проста і водночас – відповідальна. Термостійкий целюлозний лист запобігає прилипання тіста до дека і, як наслідок, підошва страви не пригоряє в процесі запікання. Це дуже важливо, коли готуєте основу для вишуканої страви, покликаної підкорювати лише витонченістю виконання і тонкою роботою майстра.

Як вибрати пергамент для запікання

Щоб процес приготування йшов за планом, необхідно вибрати правильний папір для випікання. Вона буває різна, і, якщо трапиться лист низької якості, це, безсумнівно, позначиться і на якості випічки. Підбираючи цей аксесуар, орієнтуйтеся на такі параметри:

Тип матеріалу

Як уже зазначили, папір для запікання буває різним.

  • Підпергамент – лист невисокої якості та з низьким коефіцієнтом термостійкості. Часто його продають під виглядом пергаменту, але призначений для зовсім інших цілей. Тому запікати на ньому не рекомендуємо.
  • Пергамент – папір із чистої целюлози з найвищою жаростійкістю. Здатна витримувати температуру 230°С. Оптимальний варіант з погляду співвідношення ціна-якість.
  • Силіконізований пергамент (папір) – лист з полімерним просоченням, яке забезпечує надміцність при високих температурах. Такий пергамент точно не дасть вашій страві підгоріти.

Стійкість до жирів

Якщо пергамент пропускає жир – гарної випічки з ним не вийде. Папір для випікання низької якості виготовляється із подрібненої целюлози, що в результаті і позначається на її властивостях. Якісний пергамент виробляють за особливою технологією. З білі целюлози отримують цілісне полотно, потім обробляють його розчином сірчаної кислоти. В результаті виходить монолітний папір без пір та волокон. Пергамент із силіконовим просоченням також не пропустить вологу та жир, що мінімізує ризик пригорання до листа.

Придбати необхідний кондитерський інвентар ви можете, відвідавши магазини мережі PROMASTER у Харкові, Київі чи Дніпрі. Також замовити все, що потрібно, можна в інтернет-магазині з доставкою в будь-яку точку країни. Доступні два формати покупки: оптом та в роздріб. Ціни однаково комфортні як роздрібних, так оптових покупців.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER