Слайсери

Акції та знижки
  1. %
    YATO YG-03118 Слайсер, 250 мм, 1 шт
    YATO YG-03118 Слайсер, 250 мм, 1 шт
    Special Price 11 924,19 грн Regular Price 15 059,60 грн

10 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення
  1. %
    YATO YG-03118 Слайсер, 250 мм, 1 шт
    YATO YG-03118 Слайсер, 250 мм, 1 шт
    Special Price 11 924,19 грн Regular Price 15 059,60 грн

10 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку збільшення

Слайсери для нарізки

Хочете зробити роботу кухні ефективнішою – оптимізуйте рутинні процеси. Наприклад, спростіть заготівлю інгредієнтів для страв. Професійні слайсери для нарізки - обладнання, яке допоможе впоратися з цим завданням. Підберіть їх у магазині PROMASTER. Тут допоможуть вибрати техніку відповідно до спрямованості вашого бізнесу.

У закладах сегменту HoReCa – сфері громадського харчування та гостинності – таке обладнання, як слайсер, дуже затребуване. Головне завдання цих пристроїв – забезпечити тонке та естетично привабливе нарізування продуктів у кілька разів швидше, ніж це зробить кухар. Вручну отримати рівні та однакові за товщиною скибочки м'яса, фруктів, сирів та хліба вкрай складно. А ось техніка може впоратися із цим завданням.

Оперативність виконання нарізки – не єдина перевага скибки. За її допомогою ви завжди точно зможете розрахувати вихід кожної страви, що у ресторанному бізнесі дуже важливо.

Професійний слайсер для нарізки: особливості конструкції

Підбираючи слайсер для нарізки, насамперед зверніть увагу на якість матеріалу. Оскільки пристрій повинен витримувати постійне робоче навантаження та стикатися з харчовими кислотами, його корпус та ріжучі елементи повинні бути виконані з матеріалу, стійкого до корозії.

Як правило, корпус овочерізок (слайсерів) виготовляють із алюмінієвого сплаву з анодним покриттям, а ріжучі диски – із міцної нержавіючої сталі. Промислові моделі укомплектовані кількома видами ножів для різних видів продуктів. У базовий набір можуть входити такі:

  • Ріжучий диск із тефлоновим покриттям – для ідеальної нарізки твердих та м'яких сортів сиру.
  • Ножі із загартованої сталі із хромованим покриттям – для нарізки м'яса, риби та овочів.
  • Сталевий зубчастий ніж для хлібобулочних виробів.

Товщину нарізки можна регулювати в діапазоні від 1 мм до 1,6 сантиметра. Крім кількох видів насадок, професійне обладнання для нарізки комплектують тримачами для ножів, панелями, що направляють подачу продуктів, обмежувачами та каретками.

При виборі слайсера важливо враховувати діаметр дисків. Він повинен бути мінімум на чверть більше, ніж розмір продуктів, що нарізаються.

Типи слайсерів для нарізки

Залежно від формату та масштабу закладу, ви можете вибрати механічний слайсер для нарізки, напівавтоматичний або електричну скибкорізку.

Ручний слайсер для нарізки більше підійде невеликому кафе, продуктовому магазину з невеликим потоком покупців, бару чи м'ясній крамниці. Принцип роботи такого пристрою – механічний. Тобто використання передбачає участь оператора.

Напівавтоматичний слайсер – пристрій для масштабного завдання. Невеликі супермаркети, піцерії та ресторани з великим потоком відвідувачів – заклади, яким цей тип техніки для нарізування овочів підійде найбільше. Принцип роботи базується на тому, що двигун автоматично обертає ріжучий диск, а оператор подає продукти, які необхідно нарізати.

Електричний слайсер-автомат – пристрій, який справляється з нарізкою величезних обсягів продуктів у прискореному темпі та потребує мінімальної участі людини. Такі найчастіше використовують у виробничих цехах, великих супермаркетах, великих ресторанах швидкого харчування з дуже інтенсивним потоком відвідувачів. Іншими словами, заклади, де швидкість має визначальне значення.

Вибираючи автоматичну або напівавтоматичну модель слайсера, зверніть увагу на наявність елементів, що охолоджують, в конструкції двигуна. Вони не тільки захищатимуть пристрій від перегріву, але й продовжать термін його експлуатації.

Професійні слайсери для нарізки відомих світових та локальних виробників ви можете придбати у мережі магазинів «ПРОМАЙСТЕР». Тут працюють досвідчені експерти-консультанти, які допоможуть розібратися в технічних характеристиках обладнання та підібрати пристрій, який підходить саме вашому закладу.

Для оптових покупців та постійних клієнтів діють спеціальні ціни та умови доставки. Для отримання більш детальної інформації про це замовте зворотний дзвінок.

Купити обладнання для магазину та ресторану можна оптом та в роздріб з доставкою по Україні. Замовлення можна оформити онлайн, або в одному з шоурумів мережі, які представлені в Дніпрі, Київі та Харкові.

Ознайомтеся також із асортиментом професійного обладнання для ресторанів.

© 2022 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER