Зберігання та сушіння посуду

Акції та знижки
Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 31

Сортувати у порядку збільшення
Сторінка
на сторінці

Позиції 1-20 з 31

Сортувати у порядку збільшення

Пристосування для зберігання та сушіння посуду на кухні

Гігієна та чистота в ресторані – справа честі. Особливо коли справа стосується посуду. Підберіть сушіння для посуду в PROMASTER. Сушити, зберігати, транспортувати - хоч би якими були завдання, цей аксесуар точно не буде зайвим.

Кожен творчий процес незмінно супроводжує хаос довкола. І кулінарний процес – не виняток. Коли майстер творить, навколишній світ застигає в очікуванні народження нового шедевра. І коли нарешті страва готова, настав час мити посуд. Хоч би як банально це звучало. У великих мережних ресторанах для цього є посудомийні машини та сушильні шафи для посуду. Але для невеликого сімейного кафе чи ресторану швидкого харчування таке обладнання – неефективне використання коштів, вільного простору та енергоресурсів. Оптимальне рішення – стелажі для сушіння посуду або пластикові піддони для сушіння посуду.

Такі пристрої зручні тим, що виконують відразу кілька функцій. Що особливо актуально в умовах обмеженого простору в коморах.

  • Сушіння посуду: скло, тарілки і каструлі сушаться в природних умовах, що дозволяє не лише уникнути додаткових витрат на електроенергію, а й розлучень на поверхні.
  • Зберігання: піддони сконструйовані так, щоб їх можна було ставити один на інший за принципом етажерки. Це – додаткова економія простору.
  • Транспортування: зручність конструкції та наявність зручних захоплень – хороші союзники щодо переміщення посуду з місця на місце. Особливо актуально це для ресторанів, орієнтованих на виїзне обслуговування бенкетів та заходів. Міцний пластик та наявність окремих осередків для різного типу посуду дозволяють перевозити столове приладдя без ризику їх розбити.

Які піддони для сушіння посуду потрібні в ресторані

Підбираючи аксесуари для сушіння кухонного інвентарю, зверніть увагу, що різний посуд вимагає різного підходу до зберігання.

Для склянок і келихів знадобиться пластиковий екстендер на 49 осередків. Склянки надійно зафіксовані, отже ризик їх розбити зводиться до мінімуму. Пластик повинен бути досить міцним та стійким до механічних пошкоджень, витримувати велику вагу скляного посуду, не деформуватися та не прогинатися.

Для столових приладів потрібні кошики з глибоким профілем та отворами у піддоні, щоб вода могла безперешкодно стікати та не застоюватись. Це практичне та гігієнічне рішення. Вода не застоюється, у ній не розмножуються бактерії, відвідувачі у безпеці. Сушіння для столових приладів краще підбирати ті, які поділені на окремі слоти. Це зручно з погляду сортування приладів за призначенням.

Підібрати всі необхідні аксесуари для сушіння та зберігання посуду ви можете у мережі магазинів PROMASTER у Києві, Харкові, Львові та Дніпрі. Замовити кухонне начиння також можна онлайн з доставкою прямо на кухню вашого ресторану в будь-якому місті України. Оптом чи вроздріб – не важливо, ціни будуть однаково комфортними. Розгубилися у різноманітності вибору? Не проблема. Консультанти допоможуть вибрати те, що потрібно. Адже вони знають про ресторанний бізнес все і навіть трохи більше.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER