Аксесуари для сервірування

на сторінці

Позиції 1-20 з 41

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 41

Сортувати у порядку збільшення

Аксесуари для сервірування

Сервірування столу у ресторані – справа тонка. Щоб створити правильне враження від закладу та наголосити на його статусі, важливо не лише смачно приготувати, а й правильно подати страви гостям. Столові прилади для сервірування столу – це не єдина річ, яка визначає імідж ресторану. Аксесуари грають не менш важливу роль. Підберіть їх у магазині PROMASTER.

Хоч як дивно це звучало, у ресторанному бізнесі деталі вирішують усе. Ви можете скільки завгодно експериментувати зі стравами в меню, шукати нетривіальні поєднання продуктів і знати тисячу і один спосіб ефектної презентації, але лише одна дрібниця може миттєво перекреслити всі ваші старання. Наприклад, неправильне сервірування столу, прилади низької якості або відсутність якогось аксесуара. Не ризикуйте, подбайте про аксесуари для сервірування столу на перших стадіях підготовки до відкриття закладу.

Столові прилади для сервірування столу

Столові прилади для сервірування столу – окрема стаття видатків. Знавці ресторанної справи стверджують, що комплектів столових приладів має бути вдвічі-втричі більше, ніж посадкових місць у закладі. Підбирати їх варто ретельно з огляду на цілу низку нюансів: концепція, цінова політика, тематика ресторану.

Що має бути в комплекті:

Крім базового набору – їдальні, десертної та закусочної вилки, в наявності також мають бути рибна виделка, сервіровочна виделка (подається в парі з ложкою для сервіровки), виделка для устриць. Різноманітність цього виду столових приладів варто вибирати, виходячи зі страв, представлених у меню.

Базовий набір: столовий ніж, десертний ніж і ніж для риби. До цієї компанії варто додати ніж для олії та ніж для стейку.

У наборі за замовчуванням мають бути столові, десертні ложки та ложки для бульйону, а також чайні та кавові ложки. Додатково – ложки для сервіровки для салату (подаються разом з вилкою для сервіровки).

Аксесуари для сервірування столу

Крім столових приладів, у сервіруванні беруть участь також інші пристрої, без яких у деяких ситуаціях не обійтися.

  • Щипці для спагетті. Їхня присутність обов'язково, якщо стіл накритий на кілька персон і в переліку страв є ті, які розраховані на всю компанію. Їх подають разом зі спагетті, салатами, овочами та м'ясом на грилі.
  • Щипці для салату. Вони ж – щипці сервіровки. Подають їх тільки в тому випадку, якщо на столі є салат у спільній тарілці. Такий аксесуар сервіровки часто використовують кейтерингові компанії, також він незамінний в ресторанах, де страви подають у форматі «зібери сам».
  • Лопатки для торта (і для десертів). Такі аксесуари потрібні під час банкетів, коли потрібно перекладати із загальної страви в порційні тарілки пироги, торти чи тістечка.
  • Розливні ложки. Вони також стануть у нагоді під час обслуговування банкетів. Потрібні для розливу перших страв, пуншів.
  • Набір для нарізки та подачі трюфеля. Подача цього цінного гриба – особливий ритуал та потребує відповідних інструментів. Нарізають його за етикетом на очах у відвідувача. Тому спеціальний набір у стильному дизайні – не просто функціональна необхідність, а спосіб наголосити на урочистості моменту та цінності страви.

Якщо у ресторані подаєте равлики, укомплектуйте заклад спеціальним щипцями для равликів.

Столові прилади та аксесуари для сервірування в PROMASTER можна купити оптом та в роздріб. Компанія закуповує товар у виробників безпосередньо, а це означає, що як і розумна ціна ви можете не сумніватися. Купити все необхідне для сервірування можна у шоурумах у Дніпрі, Києві, Харкові, а також оформивши замовлення в інтернет-магазині. Покупки доставлять упродовж двох днів. Для великих покупців існує гнучка система знижок та особливі умови доставки. Докладніше про це можна дізнатися тут.

С полным ассортиментом столовой посуды и сервировки можно ознакомиться здесь.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER