Сервірувальні ножі

на сторінці

Позиції 1-20 з 113

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 113

Сортувати у порядку збільшення

Сервірувальні ножі

Предмети сервірування для кафе чи ресторану – це не тільки функціональний предмет. Вони також формують загальне уявлення закладу. Підберіть їх у магазині PROMASTER. Тут знайдете ножі сервіровки для ресторанів різної цінової категорії – від преміум-класу до економ-варіанту для фаст-фудів.

Досвідчені ресторатори знають, що успіх бізнесу багато в чому залежить від деталей. Такі дрібниці, як посуд та предмети сервірування, грають далеко не останню роль у створенні думки про ваш заклад. Шеф-кухар може приготувати справжній кулінарний шедевр, офіціант зможе правильно його подати. Але якщо ви подасте до страви неправильні столові прилади, враження гостя від вашого ресторану вже буде зіпсовано. Особливо це стосується ножів сервіровки. Навіть недосвідчений відвідувач помітить, якщо замість ножа для стейка йому подадуть звичайний столовий, а замість рибного – десертний.

Столові ножі: критерії вибору

Як і для всього професійного ресторанного посуду, для ножів існують певні стандарти. Столові ножі повинні відповідати низці критеріїв:

  • Якість матеріалу

Ножі можуть виготовляти з різних матеріалів: мельхіору, срібла, частіше – нержавіючої сталі. Для ресторану краще вибрати прилади із якісної медичної сталі. Матеріал нейтральний і не вступає в реакцію з харчовими кислотами чи миючими засобами. Така сталь відома своєю міцністю та здатністю витримувати інтенсивну експлуатацію, не втрачаючи при цьому свого вигляду.

  • Вага приладу

Щоб відвідувачеві було зручно користуватися приладами, вони мають бути досить важкими. Ідеальною вважається вага 50-90 грамів, а товщина сталі – 1,5-4 міліметри.

У магазині «ПРОМАЙСТЕР» представлені ножі сервіровки, які відповідають усім вимогам професійної кухні. В асортименті ви знайдете столові прилади таких брендів як Winco, Comas, Admiral Craft, Eternum та інших провідних виробників спеціалізованого посуду для закладів сегменту HoReCa.

Якими ножами укомплектувати ресторан

Різноманітність ножів сервіровки залежить від того, які страви представлені в меню. Стандартний набір – столовий ніж, десертний ніж та ніж для стейка.

Набір столових ножів у будь-якому ресторані має бути досить великим. В ідеалі, кількість приладів має втричі перевищувати кількість місць. Ці ножі в ходу частіше за інші види, тому зношуються швидше і вимагають заміни регулярно. Краще подбати про них про запас.

Такі ножі ще називають закусочними. Вони трохи коротші від звичайних їдалень. Якщо в меню вашого закладу є омлети, млинці, фрукти, пироги або сирні тарілки, наявність десертних ножів – обов'язково.

Ножі для стейку із дерев'яною ручкою – класичний варіант. Край леза з гострими зубцями відрізняє цей ніж від звичайного столового. А дерев'яна ручка робить пристрій зручним у використанні, він не ковзає в руках під час розрізання м'яса. Однак є й витонченіший варіант дизайну такого ножа – виконаний повністю з нержавіючої сталі.

Якщо подаєте рибні страви, доповніть комплект спеціальним рибним ножем.А для подачі сніданків передбачте ніж для олії.

Купити ножі сервіровки та інші прилади для ресторану в магазині PROMASTER можна оптом і в роздріб. Шоуруми є у Дніпрі, Харкові, Київі. Замовити необхідний посуд та сервірування можна також в інтернет-магазині. Покупки доставлять протягом 2 діб до будь-якого міста країни. Для великих покупців діють спеціальні умови доставки. Більше про це можна дізнатись тут. Консультанти допоможуть зорієнтуватися у товарах, брендах та сформувати оптимальне замовлення.

З повним асортиментом столового посуду та сервірування можна ознайомитись тут.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER