Сервирувальні виделки

на сторінці

Позиції 1-20 з 111

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 111

Сортувати у порядку збільшення

Столові прилади: вилки сервіровки

Столові прилади також важливі для іміджу та статусу ресторану, як винні келихи та текстиль. Вибирати їх варто ретельно і не заощаджуючи. Зокрема це стосується виделок. Вилки столові, вилки для устриць, десертні вилки та виделки для салату – у гарному закладі має бути повний комплект для сервірування. Підберіть їх у магазині PROMASTER.

Навіть недосвідчені відвідувачі ресторану здатні визначити його рівень і статус, лише раз глянувши на столові прилади. Тому до їхнього вибору варто ставитися серйозно, враховуючи цінову політику, стиль та кулінарний напрямок закладу. Здавалося б, виделки та ножі – лише деталь. Але ця деталь здатна як покращити, так і погіршити враження від закладу.

Вилки столові: критерії вибору

Досвідчені ресторатори знають, наскільки важливо забезпечити заклад якісними столовими приладами. Вибираючи, вони враховують низку вимог: від матеріалу, з якого виготовлені вилки, до ваги кожного приладу.

  • Матеріал

Столові виделки роблять із різних матеріалів, але краще вибирати мельхіорові, срібні або сталеві прилади. Сталь має бути високої якості. Першою ознакою того, що перед вами низькопробний сплав – чорні сліди на порцеляні після використання. Оптимальний варіант – столовий набір виделок із медичної сталі.

  • Вага

50-90 г - таким вважається оптимальна вага для столового приладу. Їх зручно тримати в руці, вони не крутяться по тарілці. Товщина приладу має також значення. Вона має становити від 1,5 до 4 міліметрів.

Якими вилками укомплектувати ресторан

Все залежить від того, які страви плануєте подавати у ресторані. Вибирати вилки, як і столовий посуд загалом, краще разом із шеф-кухарем вашого закладу. Базовий набір – це виделки для салату, основних страв та десертів. Якщо в меню є морепродукти, фондю, устриці – для їх подачі вам знадобляться спеціальні прилади.

  • Столова виделка. Такі вилки зазвичай виконані із міцної нержавіючої сталі, мають товщину не менше 4 міліметрів. Ці прилади в ходу найчастіше, тому повинні витримувати навантаження під час експлуатації: миття в посудомийці при високих температурах, механічні пошкодження. Вилка столова з нержавіючої сталі служить в середньому 5-7 років, після чого комплект обов'язково слід оновити.
  • Десертна вилка  зовні мало відрізняється від їдальні, тільки менше розміром. Вони обов'язково повинні бути присутніми в комплекті ресторану, якщо в меню є хоча б кілька десертів.
  • Виделка для салату, вона ж - вилка сервіровки. Подається як правило в парі з ложкою сервіровки. Її подають разом із салатом, якщо порція розрахована на кількох людей.
  • Виделка для риби від звичайної їдальні відрізняється розташуванням зубців. Їх також 4, але вони звужені до верху.
  • Виделка для устриць. Прилад із трьома зубцями. Подають до устриць та коктейлів з морепродуктів.

Купити набір столових виделок та інші прилади ви можете у «ПРОМАЙСТЕР» оптом та в роздріб. Магазин закуповує продукцію у виробників безпосередньо, тому ви завжди можете бути впевнені як товар та його оптимальна вартість. Шоуруми PROMASTER шукайте у Харкові, Києві та Дніпрі. Придбати все необхідне для вашого ресторану можна також в інтернет-магазині. Доставлять покупки протягом 2 діб до будь-якого міста країни. Консультанти допоможуть зорієнтуватися в асортименті, брендах та цінах, підібрати необхідний комплект столових приладів для вашого закладу.

Ознайомитись з повним асортиментом столового посуду та сервірування можна тут.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER