Чашки та блюдця

на сторінці

Позиції 1-20 з 289

Сортувати у порядку збільшення
на сторінці

Позиції 1-20 з 289

Сортувати у порядку збільшення

Барний інвентар: чашки та кружки

Чи не коктейлями єдиними. У барі кава та чай – обов'язкова опція. Для подачі гарячих напоїв підберіть чашки кави та кухлі для чаю. У магазині PROMASTER знайдете необхідний барний посуд провідних брендів за зручними цінами.

Підбір барного скла – справа серйозна. Якщо у вашій барній карті є щонайменше кілька видів кавових напоїв, для них мають бути відповідні чашки. Як і для алкоголю, для кави та чаю існує свій посуд. Вона відрізняється формою, об'ємом і навіть завтовшки стін. Всі ці особливості конструкції вигадані не так: вони безпосередньо впливають на смак і аромат.

Як підібрати правильні кружки для кави та чаю?

До барного посуду висувають особливі вимоги:

  • Міцність. Чашки для кави та чаю роблять із фарфору або скла, яке пройшло спеціальну обробку. Такий матеріал має підвищену зносостійкість, що дуже важливо для закладів громадського харчування.
  • Дизайн. Оптимальний варіант - чашки з лаконічним оформленням, з білої порцеляни або прозорого скла. Це стандарт у світі HoReCa.
  • Геометрія та обсяг. Латте, капучино, еспресо та різні сорти чаю подають у відповідних чашках різної форми та ємності. Тому в наявності мають бути комплекти під кожен із цих напоїв.

Кавові чашки

Кавова культура передбачає використання чашок певної форми для кожного виду кави.

Чашка для еспресо. До посуду для цього напою є дві основні вимоги: об'єм 60 або 90 мл і яйцеподібна форма внутрішніх стін. Еспресо – концентрований кавовий еліксир, свого роду шот лише у кавовому світі. Тому в чашці його має бути стільки, щоб відвідувач міг випити його за один раз. Цим обумовлений невеликий об'єм чашки. Округла внутрішня форма – не забаганка дизайнера. Вона дозволяє зберегти щільність та пінку еспресо – те, що особливо цінують у цьому напої.

Чашки для латте. У латті головне – показати красу градієнта. Тому таку каву прийнято наливати у високі скляні чашки.

Чашки для капучіно. Демітас – так називається спеціальна чашка для капучіно. Її особливість – закруглені краї та товсті стінки, які добре зберігають тепло напою.

Чашки для чаю

Смак та аромат чаю залежить від ряду факторів: сорту, витриманої технології заварювання та чашки, в якій його подають. Гуртки для чаю, як і кавові, різняться між собою формою, матеріалом та об'ємом.

Порцелянові чашки краще зберігають тепло напою та виглядають вишукано. У скляних чашках краще буде видно колір чаю. Головна вимога до форми – вона має бути ергономічною, щоб відвідувачам було зручно тримати чашку у руці.

Культура чаювання припускає, що напоєм будуть насолоджуватися неспішно. Тому оптимальний обсяг кухля для чаю варіюється в діапазоні 250-340 мілілітрів.

Рекомендуємо також доповнити комплект барного посуду чашками для гарячого шоколаду.

Підберіть необхідний посуд для подачі гарячих напоїв в магазині PROMASTER. Тут представлений широкий асортимент професійного посуду від провідних світових та локальних брендів. Купити кавові чашки та чайні кружки можна у шоурумах у Київі, Харкові, Дніпрі, а також онлайн на promastermarket.com. Консультанти допоможуть підібрати оптимальний комплект відповідно до коктейльної картки вашого закладу. Придбати необхідний барний інвентар можна оптом та в роздріб. Замовлення буде доставлено протягом двох днів.

Можливо, вас також зацікавлять інші товари для комплектації бару. Ознайомитись з асортиментом можна тут.

© 2023 Інтернет-магазин посуду PRO)MASTER